Haupia (Budincă De Nucă De Cocos Hawaiană)
Haupia (Budinca de nucă de cocos Hawaiană) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 9 și costă 20 de cenți pe porție. O porție conține 203 calorii, 1g de proteine, și 15g de grăsime. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore și 25 de minute. Dacă aveți nucă de cocos, zahăr, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Tartă Cu Ciocolată + Haupia (Budincă De Nucă De Cocos Hawaiană) , Budinca De Nucă De Cocos Haupia, și Budinca De Orez Hawaiian.
Instrucțiuni
Amestecați nuca de cocos în apă clocotită într-un bol mare.
Se lasă să stea 15 minute, apoi se strecoară prin cheesecloth, strecurând tot lichidul pentru a da 3 căni.
Amestecați împreună amidonul de porumb, zahărul, nucșoara și sarea. Aduceți laptele de nucă de cocos la foc mic într-o cratiță la foc mediu-mare.
Bateți amestecul de zahăr și gătiți până se îngroașă, amestecând constant. Când este foarte gros ,scoateți-l de pe foc și amestecați vanilia.
Se toarnă într-o tigaie de 8x8 inci și se acoperă cu folie de plastic. La frigider până la setare.