Hasselback roasties
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap rețete pentru repertoriul dvs., Hasselback roasties ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 8. O porție conține 259 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cartofi, ulei de floarea soarelui, câteva crenguțe de cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Fripturi cu conținut scăzut de grăsimi, Fripturi de Oregano și lămâie, și Fripturi cu usturoi și arpagic.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați subțire fiecare cartof aproximativ două treimi, astfel încât fundul cartofului să țină feliile împreună. O modalitate de a face acest lucru este să introduceți o frigăruie metalică pe lungimea fiecărui cartof, aproape de bază, înainte de a felia. Așezați cartoful pe o placă de tocat cu frigăruia cea mai apropiată de placă, apoi tăiați subțire. Scoateți frigăruia și treceți la următorul spud.
Încălziți grăsimea într-o formă mare de prăjire la cuptor timp de 5 minute, apoi rulați cu grijă cartofii cu puțină sare de mare. Prăjiți la ventilator/gaz 200C / 180C 6 împreună cu curcanul pentru ultimele 30 de minute. Când scoateți curcanul să se odihnească, creșteți căldura la 220C/200C ventilator/ gaz 7, dați cositorului un shake bun și prăjiți cartofii încă 30 de minute până când sunt crocanți și fierți.