Hash Waffles Maro

Hash Waffles Maro
Hash vafe maro ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 319 calorii, 12g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și vegetariană servește 2 și costă 67 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 24 de mâncăruri și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de cartofi, apă, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Încercați Napolitane maro hash sud-vest, Ham & Gruy Otrivre Hash Brown Waffles, și Poutine Hash Brown Waffles pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți fierul de vafe conform instrucțiunilor producătorului. Pulverizați fierul de vafe cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De VafeFier De Vafe
2
Puneți cartofii mărunțiți într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se toarnă suficientă apă rece peste cartofi pentru a acoperi; înmuiați timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Scurgeți și clătiți pentru a îndepărta amidonul. Strângeți apa din cartofi cu mâna sau rulând într-un prosop de bucătărie curat și răsuciți prosopul pentru a stoarce apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
AmidonAmidon
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
5
Aruncați cartofii cu ulei, usturoi, sare, piper și boia de ardei într-un bol până când sunt acoperite uniform. Se amestecă ouăle în amestecul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Puneți jumătate din amestecul de cartofi în fierul de vafe preîncălzit; gătiți până când cartofii sunt fragede și se rumenesc, 5 până la 8 minute. Repetați cu amestecul de cartofi rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De VafeFier De Vafe
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista