Haroset În Stil Sefardic
Stilul sefardic Haroset ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegană are 868 calorii, 16g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $3.87 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați vin, apă din floare de portocal, cuișoare măcinate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Salsa Sefardă, Haroset Turcesc, și Haroset Persan.
Instrucțiuni
Aduceți vinul la foc mic la foc mediu, apoi amestecați fructele și condimentele. Gatiti descoperit pana cand fructele sunt bine hidratate si vinul s-a redus la un sirop gros, aproximativ 15 minute.
Se adaugă sare după gust și se lasă deoparte.
Într-un robot de bucătărie, tocați aproximativ migdalele în impulsuri scurte. Nu ar trebui să rămână migdale întregi; este de preferat un amestec de bucăți mari și firimituri mici.
Scoateți migdalele din robotul de bucătărie și transferați-le într-un bol mare de amestecare.
Adăugați amestecul de fructe în robotul de bucătărie și pulsați până când fructele încep să se unească într-o pastă, 2 până la 3 impulsuri de o secundă. Nu supraprocesați-bucăți mari de fructe ar trebui să fie intacte.
Transferați fructele în bolul de amestecare și combinați bine cu migdalele. Se amestecă apă de floare de portocal și sare suplimentară, dacă este necesar. Aroma harosetului se va îmbunătăți în timp.
Se servește cald sau la temperatura camerei.