Haluski-varză și tăiței
Haluski-varza și tăiței ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 12 și costă 60 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 326 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți unt, varză, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Varză Haluski și tăiței, Haluski (varză și tăiței), și Haluski (varză prăjită și tăiței).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C).
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere. Se amestecă tăiței de ou și se întoarce la fierbere. Gatiti taiteii neacoperiti, amestecand ocazional, pana cand sunt fragede, dar inca usor ferme, aproximativ 5 minute.
Topiți 1/2 cană de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mic; gătiți și amestecați ceapa până la translucid, 5 până la 10 minute.
Gatiti si amestecati untul si varza ramase in ceapa pana cand varza se inmoaie, dar nu se rumeneste, inca 5-8 minute. Condimentează cu sare și piper negru.
Așezați tăiței gătite și amestecul de varză într-o tigaie mare și amestecați ușor pentru a combina.
Se presară cu mai multă sare și piper negru, dacă se dorește.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc deasupra, 30 până la 40 de minute.