Halibut și Cioppino ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 14,55 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 140g de proteine, 72g de grăsime, și un total de 1672 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Dacă aveți usturoi, sare și piper kosher, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 80%. Încercați Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut în stil bască cu fasole albă și sos de plante medicinale), Cioppino, și Nici Cal Cioppino 2 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați chorizo, ceapa, usturoiul, țelina și roșiile într-un robot de bucătărie și procesați până când bucățile sunt mici și bine măcinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu și adăugați chorizo-ul măcinat și legumele pentru a găti până când se colorează bine și se redă grăsimea. Odată ce chorizo-ul măcinat și legumele sunt fierte, adăugați făina, cimbrul și frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sol Chorizo
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Prune Sau Alte Fructe Fierte
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Se sotează încă 5 până la 7 minute (aceasta formează baza unui roux). Apoi adăugați vinul roșu, sucul de roșii rezervat și stocul de pui. Se condimentează ușor cu sare și piper, apoi se acoperă și se fierbe timp de 30 de minute. Cu 10 minute pentru a merge, întoarceți căldura și adăugați crabii și scoicile în bulion și abur până când sunt deschise, aruncând toate cele nedeschise. Reduceți căldura și chiar înainte de service adăugați creveții și opriți focul, astfel încât să nu se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Semințe De Leuștean Pudră
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
4
Scoateți și aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
5
În timp ce Cioppino gătește, pregătește halibutul. Condimentează fileurile cu sare și piper și cimbru proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Cioppino
Halibut
6
Încălziți o tigaie mare antiaderentă și adăugați un număr de 2 ulei de măsline. Gătiti fileurile 4 minute pe 1 parte, apoi întoarceți o dată scurt înainte de a seta pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Combinați, usturoiul, untul, pătrunjelul, sarea și piperul într-un bol și amestecați pentru a combina. Ungeți interiorul pâinii cu unt de usturoi și pâine prăjită pe o tavă de foi din cuptor. Rezervați orice rămas peste untul de usturoi pentru a servi cu cioppino.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cioppino
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Pentru a servi, puneți pâine prăjită cu usturoi în fundul unui bol plat. Se acoperă cu halibut, apoi se toarnă peste cioppino. Se acoperă cu o lingură de unt de usturoi rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Usturoi
Cioppino
Halibut
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
Bomboanele Lui Peachie-o
10
Garnisiți cu pătrunjel proaspăt cu frunze plate și serviți.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.