Halibut în stil asiatic în pergament

Halibutul în stil asiatic în pergament ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 221 calorii, 36g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $6.99 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână sos de soia, bok choy, rădăcină de ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Încercați Halibut în pergament, Halibut Ușor Copt Cu Pergament, și Halibut Și Shimeji Coapte În Pergament pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. rupeți patru pătrate de 15 inci de hârtie pergament sau folie de aluminiu și aranjați pe 2 foi de copt. Împărțiți bok choy și ardeiul gras uniform între pătrate.
Așezați un file de halibut pe fiecare movilă de legume și presărați ardeiul negru. Se acoperă cu scallions și zest. Într-un castron mic, combinați sosul de soia, oțetul, uleiul și ghimbirul. Puneți amestecul uniform peste halibut. Acoperiți cu încă 4 pătrate de pergament sau folie și pliați marginile de mai multe ori pentru a sigila.
Coaceți timp de 15 minute.
Transferați fiecare pachet pe o farfurie.
Serviți cu un cuțit pentru a deschide pachetul și aveți grijă la aburul care va scăpa.Bacsis: această masă frumoasă funcționează la fel de bine cu alte tipuri de fructe de mare. Data viitoare, încercați cod, somon, scoici de mare sau creveți curățați și deveined.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.