Halibut prăjit în tigaie cu linte cu ierburi și pesmet

Halibut prăjit în tigaie cu linte cu ierburi și pesmet
Halibutul prăjit în tigaie cu linte și pesmet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 451 calorii, 18g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,24 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați pesmet grosier, sare kosher și piper măcinat, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Conopidă prăjită cu pesmet cu ierburi, Carne Lite: Spaghete cu conopidă prăjită cu pesmet cu șuncă, și Halibut prăjit în tigaie cu fasole Corona cu ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti lintea, aduceți la fierbere o oală cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați lintea, reduceți focul la foc mic și gătiți până se înmoaie, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
3
Se scurge și se lasă deoparte.
4
Încălziți 2 t ulei de măsline într-o cratiță setată la foc mediu-mare, adăugați usturoi și gătiți, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Adăugați morcovii, țelina și ceapa și gătiți, amestecând încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
6
Adăugați lintea, bulionul de pui și ierburile tocate și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
LinteLinte
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
7
Se adaugă untul, amestecând până se emulsionează și se condimentează cu sare și piper. Păstrați warm.To faceți amestecul de pesmet, încălziți 3 T ulei de măsline la foc mediu-mare într-o tigaie sote, apoi adăugați pesmetul și prăjiți-l până devine auriu și crocant. Se condimentează cu sare și piper, se scoate din tigaie și se lasă să se răcească. Într-un castron mic, combinați pesmetul, frunzele de pătrunjel și coaja de lămâie. Aruncați acest lucru cu puțină vinetă de lămâie chiar înainte serving.To pan-prăjiți halibutul, încălziți o tigaie mare de sote la foc mare restul de 2 t ulei de măsline până aproape de fumat. Condimentați peștele pe ambele părți cu sare și piper. Căutați până se rumenesc pe o parte, 4-5 minute. Flip și finsih gătit 2-3 mai mult minutes.To servește. Puneți lintea în 4 boluri largi și puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
VinetăVinetă
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
HalibutHalibut
LinteLinte
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
PolonicPolonic
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Așezați peștele în centrul fiecărui bol și acoperiți-l cu o parte din amestecul de pesmet și pătrunjel îmbrăcat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista