Dip Cheesecake Lime

Dip Cheesecake Lime
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 15 minute de petrecut în bucătărie, Key Lime Cheesecake Dip ar putea fi o rețetă remarcabilă fără gluten și lacto ovo vegetariană de încercat. Această rețetă servește 12. O porție conține 153 de calorii, 3 g de proteine și 13 g de grăsimi. Pentru 45 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Allrecipes. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de zahăr, suc de lămâie, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 12%. Acest scor este destul de prost. Încercați Cheesecake Factory Key Lime Cheesecake--Versiunea mea, Cheesecake Factory Cheesecake Lime Cheesecake--My Version și Key Lime Cheesecake pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți crema de brânză și zahărul într-un castron până devine ușor și cremos; se adauga laptele si se bate pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/2 Lingurițe Apă De Trandafiri, Opțional2-1/2 Lingurițe Apă De Trandafiri, Opțional
8 1/2 Căni De Făină Universală Sau Mai Mult Dacă Este Necesar8 1/2 Căni De Făină Universală Sau Mai Mult Dacă Este Necesar
2 M&M'S Roșii2 M&M'S Roșii
Echipamente pe care le vei folosi
5 Căni De Apă Rece, împărțite5 Căni De Apă Rece, împărțite
2
Se amestecă sucul de lămâie în amestecul de brânză cremă. Acoperiți vasul cu folie de plastic și dați la frigider până se răcește, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/2 Lingurițe Apă De Trandafiri, Opțional2-1/2 Lingurițe Apă De Trandafiri, Opțional
2 Sau 3 Linii De Sos Iute (recomandat: Tabasco)2 Sau 3 Linii De Sos Iute (recomandat: Tabasco)
1 Cutie (20 Uncii) DOLE® Pineapple Rings, Scurs1 Cutie (20 Uncii) DOLE® Pineapple Rings, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
1-2/3 Cani Chipsuri De Ciocolata Semidulce1-2/3 Cani Chipsuri De Ciocolata Semidulce
5 Căni De Apă Rece, împărțite5 Căni De Apă Rece, împărțite

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Roséul Bodega Norton Brut cu nota de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Bodega Norton Brut Rose
Bodega Norton Brut Rose
Arome intense de fructe roșii, căpșuni și afine. Tânăr, proaspăt. Plăcut cu un final lung.
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Revista