Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul prăjit cu ardei Piquillo. Această rețetă servește 4. O porție conține 223 calorii, 27G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $5.55 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, oțet de cava, file de halibut pe piele și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Încercați Halibut Prăjit Cu Ardei Gras Roșu, Ceapă Și Cartofi Roșii, Supă De Roșii Piquillo Peppers, și Ardei Piquillo Umpluți Cu Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 204°.într-un castron mic, aruncați împreună ceapa, ardeii grași, ardeii piquillo și caperele și dați deoparte. Aranjați fileurile, cu pielea în jos, într-un vas mare de copt sau tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Piquillo
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Stropiți cu ulei și condimentați cu sare și piper. Se acoperă cu amestec de piper și se coace până se gătește, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Transferați halibutul în farfurii și lingurați ardeii și sucurile de tigaie peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Halibut
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.