Halibut marinat Yucatan la grătar în frunze de banană cu gust portocaliu-ananas
Halibut marinat Yucatan la grătar în frunze de banană cu gust de portocale-ananas ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 534 calorii, 46G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $10.33 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de ceapă verde, ananas, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 84%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Halibut prăjit cu gust de banane-portocale, Somon la grătar în frunze de struguri cu gust de roșii-stafide, și Halibut la grătar cu gust de trei ardei.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Bateți împreună sucurile, uleiul și pulberile de chili într-un vas mediu de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Adăugați halibutul și întoarceți-l la strat. Marinati 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Halibut
4
Scoateți frunzele de banană din apă și scuturați excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Banane
Zahăr Roșu Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Așezați frunzele pe o suprafață plană.
6
Scoateți halibutul din marinată, condimentați cu sare și piper și așezați 1 file în centrul fiecărei frunze. Înfășurați frunza de banană în jurul fiecărui file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Frunze De Banane
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Halibut
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
7
Așezați pachetele plate pe grătar, închideți capacul și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt fierte. Scoateți cu grijă de pe grătar și serviți peștele în frunza de banană, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Banane
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Serviți peștele cu gustul portocaliu-ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
3 Bețișoare De Covrig
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Bomboane De Caracatiță Brite
9
Bateți împreună sucul de lămâie, sucul de portocale, chile de arbol, mierea și uleiul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 Inch
Precum Invidia îngerilor
Avocado Hass Ușor Piure
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Adăugați ingredientele rămase și amestecați pentru a combina. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
11
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 30 de minute înainte de servire.
Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Arbaleta Sonoma Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Îmbătrânit în stejar francez, acest Pinot Noir are o frumoasă culoare granat cu arome de cireș Bing, zmeură roșie, condiment de copt și note subtile de vanilie. Prezintă o moliciune luxuriantă pe palat cuplată cu arome de fructe roșii și albastre concentrate, cu un miez de cireș și zmeură închisă cu note orale violet violet. Corp mediu cu aciditate echilibrată care ridică aromele.