Halibut Marinat Cu Lămâie

Halibut Marinat Cu Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul marinat cu lămâie. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 402 calorii, 42G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $ 8.03 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, usturoi, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Halibut Marinat Cu Plante Citrice, Halibut Marinat La Grătar Cu Maioneză Picante-Cilantro, și Halibut marinat cu ierburi, Okra-Succotash de porumb alb și salată de rucola.

Instrucțiuni

1
Puneți peștele, usturoiul, sucul de lămâie, uleiul de măsline, sarea și piperul într-o pungă mare cu fermoar. Muta pește în jurul pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
PiperPiper
PeștePește
SareSare
2
Lăsați să se odihnească la frigider timp de 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 400 F în timp ce peștele marinează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Scoateți peștele din pungă, scuturând excesul, dar nu toate, marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
PeștePește
4
Așezați într-un vas de copt din sticlă. Prăjiți peștele până la opac și descuamat, aproximativ 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții2
Scor De Sănătate56
Revista