Halibut cu portocale și paste cu păr de înger
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Halibut cu portocale și pastă de păr de înger. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 693 calorii, 48G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 6,44 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână paste cu păr de înger, coriandru, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, le puteți face. Pentru a utiliza până portocale buric ai putea urma acest curs principal cu Portocale De Șerbet Cu Vârf De Bezea ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Plăcintă Cu Paste Cu Păr De Înger, Paste Cu Păr De Înger, și Păr De Înger Paste Delight.
Instrucțiuni
Tăiați portocalele în segmente, îndepărtând membranele înconjurătoare (Vezi comanda rapidă, mai jos). Strângeți membranele peste un castron pentru a le prinde sucurile.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ghimbirul și gătiți, amestecând ocazional, timp de 2 minute.
Presărați halibutul cu 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și chimen. Gatiti timp de 4 minute. Întoarceți, adăugați scallions și portocale cu orice lichid și continuați să gătiți până când peștele are aceeași culoare și fulgi ușor, 4 până la 5 minute.Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului in timp ce halibutul gateste.Împărțiți pastele și peștele între farfurii individuale. Puneți portocalele și sosul deasupra și presărați coriandru. Comandă rapidă: pentru a tăia o portocală și a-i îndepărta membranele fără a face mizerie, tăiați coaja și miezul alb cu un cuțit. Apoi, lucrând peste un castron, cu portocala într-o mână, faceți o tăietură pe ambele părți ale fiecărui segment, în interiorul membranei înconjurătoare. Secțiunile vor fi gratuite în cel mai scurt timp.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio