Halibut ars cu sos galben-piper
Halibutul ars cu sos galben-piper este un fără gluten și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 568 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 8,74 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de piper, ulei de măsline, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Halibut prăjit în tigaie cu gust de ardei gras, Halibut ars cu sos Verde, și Halibut Ars Cu Sos De Capere De Lămâie.
Instrucțiuni
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie mare din fontă sau rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați ardei gras, șalotă și amestec de condimente. Saut 5 minute sau până când șalotele sunt translucide.
Se amestecă bulionul și se fierbe 10 minute sau până când legumele sunt fragede.
Se transferă într-un blender și se face piure până se omogenizează. Condimentează după gust cu sare și piper. (Sosul poate fi făcut înainte. Reîncălziți înainte de servire.)
Presărați fileurile cu sare și piper. Căutați peștele în ulei fierbinte 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Serviți imediat cu sos de piper.
Se toarnă: căutați un vin suficient de bogat pentru a rezista sosului de ardei galben și fasolei picante. Un Verdicchio italian crocant și răcoritor de la Bisci (1 USD
este o alegere bună. Luați în considerare, de asemenea, Ros-ul lui Etude din Pinot Noir Carneros (20 USD). Nasul vibrant și aciditatea echilibrată îl fac un vin savuros încântător care completează multe tipuri de fructe de mare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca FitVine vin Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![FitVine Vin Pinot Grigio]()
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.