Gătitul la țară al Orecchiette din Italia cu Broccoli Rabe

Gătitul la țară al Orecchiette din Italia cu Broccoli Rabe
Gătitul la țară al Orecchiette din Italia cu Broccoli rabe este un fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 790 calorii. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână orecchiette, piper, broccoli rabe și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Încercați Gătitul la țară al cartofilor italieni cu Porcini, Gătitul țării din Italia": Rigatoni cu conopidă, și Orecchiette ai broccoletti (Paste Orecchiette cu Broccoli rabe) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți broccoli rabe într-o oală mare cu apă rece sărată. Aduceți apa la fierbere la foc mediu-mare. Când fierbe, ridicați focul la mare și adăugați orecchiette. Gatiti pana cand pastele sunt al dente, 8-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
OrecchietteOrecchiette
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Între timp, încălziți împreună uleiul și fileurile de hamsii într-o tigaie mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata TunsăFasole Verde Gata Tunsă
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Când pastele sunt gata, scurgeți-le și verdeața și transferați-le într-un bol de servire încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se toarnă uleiul de hamsii deasupra și se condimentează generos cu piper; dacă este necesar, adăugați puțină sare. Treceți brânza la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista