Gătit Amarant Sărat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați amarantul sărat de gătit. Această rețetă servește 2 și costă 2,61 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 535 calorii, 23g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de parmezan, apă, p.S. Aceasta este o opțiune excelentă și este încărcată, iar o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Tocană de pui savuroasă și găluște (gătit pentru 2), parfait de iaurt amarant – parfait de amarant cu fructe, și sambar amarant roșu, sambar amarant roșu ușor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ce naiba e amarantul? Da, nici eu nu știam acum câteva săptămâni. Am fost la Whole Foods în secțiunea vrac și căutam Farro, care este un alt Bob uimitor. Am întrebat-o pe tânăra foarte informată dacă are alte boabe "preferate" și m-a pornit spre amarant. Avea dreptate! Amarantul este un bob originar din azteci...cu mult timp în urmă. Se fierbe cu apă sau bulion pentru a obține o consistență aproape asemănătoare grâului. Are o dulceață de nuci care o face chiar grozavă dimineața ca o cereală fierbinte cu nuci și fructe! Această rețetă este o rețetă mai savuroasă, cu o notă de unt și parmezan. L-am servit ca un pat pentru a sote kale și calmar la grătar. Amarantul a fost partea mea preferată a felului de mâncare!P. S. Aceasta este o opțiune excelentă fără gluten și este încărcată cu proteine - aproape 14 grame pe porție!Ingrediente: -1 cană boabe de amarant (nu făină)-2,5 căni apă sau bulion (veggie sau pui)-1 lingură unt, opțional-1/8 cană parmezan mărunțit
Într-o cratiță medie, adăugați 1 cană de amarant și 2,5 căni de apă cu puțină sare sau bulion. Mi-am folosit stocul de legume de casă făcut din resturi vechi! Aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 25 de minute sau până când apa este absorbită. Va fi o consistență de grâu sau cereale fierbinți.Odată ce amarantul este gata de gătit, amestecați 1 lingură de unt (puteți folosi mai puțin sau deloc) și 1/8 cană parmezan mărunțit. Din nou, puteți folosi mai mult sau mai puțin din brânză. Se amestecă până se amestecă și se servește cald ca garnitură cu pește, pui sau carne. Este o prezentare foarte frumoasăca " pat " pentru felul tău principal. Dacă sunteți blocat pe paste plictisitoare sau orez, încercați acest cereale mult mai scăzute în carbohidrați, ambalate în proteine și fără gluten ca alternativă. Accesați secțiunea în vrac a magazinului local Whole Foods sau health food.Pin-L