Gătește cartea Planificatorul de petreceri: Tagliatelle negre cu sepie
Gatiti Planificatorul de partid carte: Tagliatelle negru cu sepie ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 490 calorii, 12g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 90 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, șalotă, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Gatiti Planificatorul de petreceri de carte: Paste cu sardine, Gatiti Planificatorul de petreceri de carte: Cod cu stafide si prune, și Gătește cartea Planificatorul de petreceri: Crostini cu midii.
Instrucțiuni
Se toarnă făina pe o suprafață de lucru sau într-un bol de amestecare și se modelează într-o movilă. Folosiți mâna sau fundul unei cupe de măsurare pentru a scobi Centrul movilei pentru a forma un crater.
Adăugați cerneala și 1 lingură de apă împreună cu ouăle în crater. Bateți ușor amestecul de ouă cu o furculiță, ca și cum ați face ouă amestecate. Când ouăle încep să pară omogene, folosiți furculița pentru a trage puțin din făină în ouă, adăugând treptat mai multă făină până când ouăle nu mai curg. Împingeți deoparte 3 linguri de făină, apoi folosiți-vă mâinile pentru a pune restul de făină în ouă până când aluatul este neted.
Când credeți că ați obținut textura potrivită, spălați-vă și uscați-vă mâinile. Apăsați degetul în centrul bilei de aluat. Dacă aluatul nu se lipește de deget în timp ce îl scoateți, nu este nevoie să adăugați mai multă făină. Dacă aluatul este încă lipicios, frământați în făină în trepte mici (linguri îngrămădite) până când aluatul trece testul.
Folosiți un prosop sau un răzuitor de patiserie pentru a îndepărta orice făină sau firimituri libere de pe suprafața de lucru - ar trebui să fie curat atunci când frământați aluatul. Apăsați mingea de aluat înainte cu palma mâinii, apoi pliați aluatul peste el însuși, apoi dați aluatului o jumătate de tură. Repetați, apăsând înainte cu palma, plierea în jumătate și întoarcerea, întotdeauna în aceeași direcție. Când aluatul este neted și ușor "piele" (oriunde de la 5 la 10 minute), este gata să fie întins.
Întindeți aluatul conform instrucțiunilor de pe aparatul dvs. de paste, apoi închideți-l pentru a se usca.
Încălziți 3 linguri de unt într-o tigaie și sotati șalota și usturoiul, îndepărtând usturoiul când devine auriu.
Adăugați sepia, vinul, roșiile, sarea și piperul. Gatiti incet la foc mic pana cand ati terminat.
Gatiti tagliatelle in apa clocotita usor sarata, scurgeti-le dar nu complet si adaugati-le in sos.
Adăugați restul de unt și Parmigiano-Reggiano și gătiți câteva minute.