Gătește cartea Planificatorul de petreceri: Tagliatelle negre cu sepie

Gătește cartea Planificatorul de petreceri: Tagliatelle negre cu sepie
Gatiti Planificatorul de partid carte: Tagliatelle negru cu sepie ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 490 calorii, 12g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 90 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, șalotă, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Gatiti Planificatorul de petreceri de carte: Paste cu sardine, Gatiti Planificatorul de petreceri de carte: Cod cu stafide si prune, și Gătește cartea Planificatorul de petreceri: Crostini cu midii.

Instrucțiuni

1
Se toarnă făina pe o suprafață de lucru sau într-un bol de amestecare și se modelează într-o movilă. Folosiți mâna sau fundul unei cupe de măsurare pentru a scobi Centrul movilei pentru a forma un crater.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
2
Adăugați cerneala și 1 lingură de apă împreună cu ouăle în crater. Bateți ușor amestecul de ouă cu o furculiță, ca și cum ați face ouă amestecate. Când ouăle încep să pară omogene, folosiți furculița pentru a trage puțin din făină în ouă, adăugând treptat mai multă făină până când ouăle nu mai curg. Împingeți deoparte 3 linguri de făină, apoi folosiți-vă mâinile pentru a pune restul de făină în ouă până când aluatul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 8 Prune Mari, (aproximativ, Tăiate în Felii De 1/4 InchPână La 8 Prune Mari, (aproximativ, Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
3
Când credeți că ați obținut textura potrivită, spălați-vă și uscați-vă mâinile. Apăsați degetul în centrul bilei de aluat. Dacă aluatul nu se lipește de deget în timp ce îl scoateți, nu este nevoie să adăugați mai multă făină. Dacă aluatul este încă lipicios, frământați în făină în trepte mici (linguri îngrămădite) până când aluatul trece testul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 8 Prune Mari, (aproximativ, Tăiate în Felii De 1/4 InchPână La 8 Prune Mari, (aproximativ, Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
4
Folosiți un prosop sau un răzuitor de patiserie pentru a îndepărta orice făină sau firimituri libere de pe suprafața de lucru - ar trebui să fie curat atunci când frământați aluatul. Apăsați mingea de aluat înainte cu palma mâinii, apoi pliați aluatul peste el însuși, apoi dați aluatului o jumătate de tură. Repetați, apăsând înainte cu palma, plierea în jumătate și întoarcerea, întotdeauna în aceeași direcție. Când aluatul este neted și ușor "piele" (oriunde de la 5 la 10 minute), este gata să fie întins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 8 Prune Mari, (aproximativ, Tăiate în Felii De 1/4 InchPână La 8 Prune Mari, (aproximativ, Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
5
Întindeți aluatul conform instrucțiunilor de pe aparatul dvs. de paste, apoi închideți-l pentru a se usca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 8 Prune Mari, (aproximativ, Tăiate în Felii De 1/4 InchPână La 8 Prune Mari, (aproximativ, Tăiate în Felii De 1/4 Inch
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
6
Încălziți 3 linguri de unt într-o tigaie și sotati șalota și usturoiul, îndepărtând usturoiul când devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați sepia, vinul, roșiile, sarea și piperul. Gatiti incet la foc mic pana cand ati terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
SepieSepie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Gatiti tagliatelle in apa clocotita usor sarata, scurgeti-le dar nu complet si adaugati-le in sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TagliatelleTagliatelle
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
9
Adăugați restul de unt și Parmigiano-Reggiano și gătiți câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista