Găini De Vânat Cornish Prăjite Cu Pesto De Semințe De Dovleac
Găini Cornish joc prăjită cu Pesto semințe de dovleac este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 786 calorii, 60g de proteine, și 59G de grăsime fiecare. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți suc de lămâie, ulei de măsline, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Găini De Vânat Cornish Prăjite, Găini De Vânat Cornish Prăjite, și New England Prăjit Cornish Joc Găini.
Instrucțiuni
Încălziți 3 linguri ulei de măsline, pepitele, 1/2 linguriță sare și un vârf mare de ardei într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti, scuturand tigaia, pana cand semintele incep sa apara si unele devin maro, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească complet.
Transferați semințele și uleiul într-un robot de bucătărie; adăugați 1/2 cană de apă, pătrunjelul, căpșunile, sucul de lămâie și 1/4 linguriță de sare și puls până la piure.
Scoateți aproximativ 3 linguri de pesto pentru găini și puneți deoparte restul pentru servire.
Glisați degetele sub pielea sânului fiecărei găini pentru a se slăbi. Glisați 2 lingurițe de pesto sub pielea fiecărei găini, apoi frecați pielea pentru a distribui pesto-ul.
Mash usturoiul și 2 lingurițe de sare cu partea plată a cuțitului unui bucătar pentru a face o pastă.
Combinați cu restul de 2 linguri ulei de măsline și 1 linguriță boia de ardei într-un bol, apoi frecați peste găini. La frigider, neacoperit, cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Puneți găinile pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială sau o foaie de copt cu margini și legați picioarele împreună cu sfoară de bucătărie. Prăjiți, rotind tigaia la jumătatea drumului, până când pielea devine maro aurie și un termometru introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 170 de grade F, aproximativ 1 oră.
Lăsați să se odihnească 15 minute, apoi tăiați fiecare găină în jumătate.
Se servește cu pesto rezervat.
Fotografie realizată de Con Poulos