Găini de vânat Cornish la grătar cu lămâie, Sumac și gust de curmale

Găinile de vânat Cornish la grătar cu lămâie, Sumac și gust de curmale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 924 calorii, 62g de proteine, și 63G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $3.23 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de sare kosher grosieră, lămâie, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Spatchcocked Găini De Vânat Din Cornish Cu Gust De Lămâie Și Măsline, Găini De Vânat Mediteraneene La Grătar, și Găini De Vânat Din Cornish Cu Ierburi La Grătar.
Instrucțiuni
Combinați 9 căni de apă,1/2 cană de suc de lămâie și sare grosieră într-o oală mare nereactivă.Se amestecă până se dizolvă sarea.
Adăugați jumătăți de găină șiapăsați pentru a scufunda. Refrigerați găinile în saramură,cântărind cu farfurie grea,dacă este necesar, cel puțin 6 ore și până la 1 zi.
Bateți 1/2 cană suc de lămâie, ulei și castron mediu de sumacină. Apăsați în cuișoare de usturoi; sezoncu piper.
Lăsați pansamentul să stea 15 minuteîngroșați ușor, amestecând ocazional.
Găini de scurgere. Se usucă cu prosoape de hârtie;aranjați pe o foaie mare de copt cu margini. Folosind vârfurile degetelor, slăbiți pielea cărnii de sân pe fiecare jumătate.
Periați niște pansament sub piele pentru carnea de sân a fiecărei găini; așezați lemonslice pe carnea de sân și trageți pielea peste acoperire.
Periați găinile peste tot cu restulîmbrăcăminte. Face înainte: se poate face 2 hoursahead.
Lăsați să stea la temperatura camerei.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Așezați găinile, cu pielea în sus, pe grătar. Acoperițiși grătiți până când părțile inferioare sunt maronii, aproximativ8 minute. Întoarceți găinile; grătar descoperitpână când părțile pielii se rumenesc, aproximativ 6 minute.Continuați să grătiți până când găinile sunt gătite, întorcându-se ocazional, cu aproximativ 9 minute mai mult.
Transferați găinile pe platou.
* Fructe de pădure măcinate, uscate, roșiatic-violetcare cresc sălbatice în tot Orientul Mijlociu; disponibil la magazinele de produse alimentare de specialitate și