Găini Cornish cu umplutură de prune și praz și rădăcină de țelină

Găini Cornish cu umplutură de prune și praz și rădăcină de țelină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați găinile Cornish cu umplutură de prune și praz și rădăcină de țelină. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 768 calorii, 48G de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 4,21 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână vin, sare și piper, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Umplutură De Rădăcină De Praz-Țelină, Găini Cornish Glazurate Cu Prune, și Găini De Vânat Cornish Umplute Cu Tocană De Praz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați pancetta și gătiți la foc moderat până când sunt crocante, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
4
Adăugați prazul și usturoiul, acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când prazul se înmoaie și începe să se rumenească, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
5
Adăugați vinul în tigaie și gătiți la foc moderat până când se reduce cu o treime, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați prunele, acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
7
Transferați conținutul tigaiei într-un castron mare și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Se amestecă firimiturile de pâine, cimbru și 1/4 cană de pătrunjel. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Umpleți cavitățile găinilor cu umplutura de prune. Răsuciți aripile din spatele spatelui și legați picioarele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
9
Întindeți rădăcina de țelină într-un singur strat pe 2 foi mari de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Stropiți cu restul de 1/4 cană de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Aranjați găinile deasupra rădăcinii de țelină cu pieptul în sus, stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Întoarceți pieptul găinilor în jos. Se toarnă cu grijă bulionul de pui în foile de copt, se acoperă cu folie și se prăjește la cuptor pentru 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
TelinaTelina
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Întoarceți pieptul găinilor în sus și prăjiți, neacoperit, timp de aproximativ 30 de minute mai mult, schimbând foile de copt la jumătatea drumului. Găinile sunt terminate când sunt maro auriu și un termometru cu citire instantanee introdus în coapsele interioare înregistrează 16
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
12
Transferați găinile pe o suprafață de lucru și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
13
Între timp, folosind o lingură cu fante, transferați rădăcina de țelină într-un platou și garnisiți cu restul de 1/4 cană de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
14
Transferați sucurile de tigaie într-un castron și îndepărtați orice grăsime; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
15
Transferați găinile în farfurii și serviți cu umplutura, rădăcina de țelină și sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate49
Revista