Gâscă Prăjită Condimentată
Friptura de gâscă condimentată ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 2110 calorii, 93G de proteine, și 191g de grăsime fiecare. Pentru 8,02 USD pe porție, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 18 mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Funcționează bine ca un curs principal scump. Dacă aveți la îndemână apă, țelină, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Gâscă prăjită condimentată cu sos de tigaie cu fructe uscate, Gâscă De Crăciun Prăjită, și Gâscă prăjită cu umplutură.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați 2 căni de apă, 2/3 cană de sos de soia, țelină, ceapă și zahăr. Aduceți la fierbere, amestecând frecvent până când legumele sunt fragede.
Se ia de pe foc; se lasă să se răcească.
Se toarnă marinada într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați gâscă; sigilați punga și întoarceți-vă la strat. Se da la frigider 3-4 ore, rotind de mai multe ori.
Scurgeți și aruncați marinada.
Presărați cavitatea de gâscă cu sare și piper.
Așezați pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Combinați scorțișoara, pudra de usturoi și anasonul; frecați peste gâscă.
Se coace, neacoperit, la 325 CP timp de 30 minute.
Între timp, într-o cratiță mică, combinați oțetul, mierea și apa rămasă și sosul de soia. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, până se reduce cu aproximativ jumătate.
Ungeți gâsca cu o parte din amestecul de miere.
Coaceți, neacoperit, cu 30 de minute mai mult. Acoperiți și coaceți timp de 1-1 / 2 până la 2 ore sau până când un termometru pentru carne citește 180 de calorii, ungând ocazional cu amestecul de miere rămas. Acoperiți și lăsați să stea 15-20 de minute înainte de sculptură.
Pentru sos, strecurați sucurile de tigaie într-o ceașcă mare de măsurare; grăsime degresată. Într-o cratiță mică, combinați amidonul de porumb și apa rece până se omogenizează. Se amestecă sucurile de tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.