Gâscă la grătar cu umplutură de Prune și sos

Gâscă la grătar cu umplutură de Prune și sos
Gâscă la grătar cu umplutură de Prune și sos necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 2247 calorii, 91G de proteine, și 199g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 8,59 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare, maghiran, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma frisca ușor îndulcită, puteți urma acest fel principal cu Budincă de pâine cu ciocolată cu nuci și chipsuri de ciocolată ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca un fel principal scump pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Gâscă prăjită cu umplutură de prune brandy și sos de vin roșu, Gâscă cu umplutură de mere-Prune, și Gâscă prăjită cu umplutură.

Instrucțiuni

1
Clătiți gâsca și uscați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
2
Îndepărtați excesul de grăsime.
3
Presărați sare și maghiran în interior și în exterior. Înțepați pielea peste tot cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Așezați gâsca, cu pieptul în sus, într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Așezați tigaia în centrul grătarului de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați 2 căni de apă în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
7
Grătar 2 1/2 până la 3 ore sau până când se înmoaie și temperatura (măsurată intern) ajunge la 180 de grade F. Pentru gâscă crocantă, creșteți temperatura grătarului la mare pentru ultimele 15 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Scoateți gâsca de pe grătar. Rezervați grăsime pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Lăsați gâsca să stea timp de 15 până la 20 de minute înainte de a sculpta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
1
Puneți prunele și 1/4 cană de vin alb într-un castron mare. Înmuiați timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Prune UscatePrune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați mere, pâine de secară rasă, stafide, suc de lămâie, zahăr, sare și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Pâine De SecarăPâine De Secară
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se amestecă bine.
4
Așezați într-o tigaie din folie de calibru greu de 8x4x2 inch. Acoperiți cu folie grea și grătiți indirect la foc mediu timp de aproximativ 40 de minute. Pentru umplutura mai clare, gratar descoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Pentru a face sos: într-o cratiță, amestecați restul de 3/4 cană de vin, 1/2 cană de apă, 3 linguri de grăsime de gâscă rezervată și 3 linguri de umplutură. Apăsați umplutura pentru a se dizolva și utilizați ca îngroșare pentru sos. Aduceți amestecul la fiert; se fierbe timp de 5 minute, amestecând continuu. Se strecoară sosul și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De GâscăGrăsime De Gâscă
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate62
Revista