Gustare monstru: Calzone cu fața deschisă cu spanac și anghinare
Gustare monstru: Calzones cu fața deschisă cu spanac și anghinare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 910 calorii, 33g de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.31 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. Dacă aveți la îndemână sare și piper, pătrunjel cu frunze plate, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 19 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce este bine. Încercați Baghetă cu față deschisă cu ciuperci și anghinare, Mușcături de plăcintă cu spanac cu față deschisă, și Sandwich cu ou prăjit deschis și spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Dezghețați spanacul 6 minute la înălțime și răsuciți spanacul uscat într-un prosop de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
3
Crusta de pâine în cuptor timp de 5 sau 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți și împărțiți pâinea în jumătate de la capăt la capăt ca și cum ar fi o rolă mare de sandwich.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sandwich Bun
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
5
Porniți broilerul. Dacă broilerul dvs. este prea mic pentru a pune pâine ciabatta sub el, puteți topi brânza și în cuptor, vezi mai jos, pur și simplu se rumenesc mai repede sub broiler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciabatta
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Stropiți pâinea fierbinte cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
7
Se amestecă ricotta, usturoiul, pătrunjelul și brânza rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Usturoi Goya®
8
Întindeți amestecul uniform peste jumătățile de pâine, apoi punctați cu spanacul tocat dezghețat. Distribuiți uniform anghinarea feliată, condimentați pâinea cu sare și piper și acoperiți cu un strat uniform de brânză mozzarella. Topiți și rumeniți brânza sub broiler 3 minute, 1 raft în jos din partea de sus a cuptorului. Dacă utilizați cuptorul mai degrabă decât broilerul, brânza va dura 6 sau 7 minute pentru a se rumeni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Pâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Tăiați pâinea în pene și serviți. Dacă doriți, serviți cu sos de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Scufundare
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
10
Încălziți un vas mic la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Adăugați ulei de măsline extravirgin, usturoi, fulgi de piper și pastă de hamsie. Gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Pastă De Hamsie
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
12
Adăugați pătrunjel, roșii, sare și piper. Se amestecă sosul, se aduce la un balon și se fierbe 5 minute la foc mic, apoi se pune într-un castron mic și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.