Gust De Afine Bătute

Gust De Afine Bătute
Gustul de afine bătut ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 34 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 93 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, frunze de mentă, portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Gust De Ceapă Bătută, Mumbai cartofi împachetări cu iaurt bătute savura, și Salată de afine citrice cu gust de migdale și zahăr bătut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În vasul robotului de bucătărie cu lamă metalică, așezați bucăți portocalii. Acoperiți; procesați, folosind mișcări rapide de pornire și oprire, aproximativ 15 secunde sau până când se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
2
Adăugați afine; procesați până se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
3
În recipientul nemetalic, combinați amestecul de afine, zahărul, nucile și menta. Se amestecă lichiorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
LichiorLichior
NuciNuci
ZahărZahăr
MentăMentă
4
Lăsați să stea cel puțin 3 ore înainte de servire pentru a amesteca aromele. A se păstra la frigider până la 1 săptămână.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista