Gumbo de pui și cârnați cu aragaz lent

Gumbo de pui și cârnați cu aragaz lent
Slow-aragaz de pui și cârnați Gumbo ar putea fi doar Creolă rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 10. Acest fel principal are 515 calorii, 30g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați condimente creole, bulion de pui, ulei de arahide și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Gumbo de pui și cârnați cu aragaz lent, Supă Gumbo de pui cu aragaz lent și cârnați afumați, și Gumbo cu aragaz lent cu cârnați Andouille și pui (Crock-Pot ) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați aragazul lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit. În cuptorul olandez, încălziți 2 lingurițe de ulei la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Presărați puiul cu sare și piper. Gatiti puiul in ulei pana se rumeneste pe ambele parti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Scoateți din cuptorul olandez; pus deoparte. Aruncați picăturile din cuptorul olandez; încălziți 1/2 cană de ulei la foc mediu-mare. Se amestecă treptat făina cu biciul; gătiți 6 până la 8 minute, amestecând constant, până când amestecul devine de culoare ciocolată. Reduceți căldura la mediu. Se amestecă amestecul de ceapă și usturoiul. Gatiti 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UsturoiUsturoi
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
BatetiBateti
4
Transferați la aragaz lent. Se amestecă bulion, okra, cârnați, condimente Creole și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente CreoleCondimente Creole
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CârnațiCârnați
BulionBulion
BameBame
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
5
Adăugați pui; se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
6
Capac; gatiti la foc mic setarea 4 ore.
7
Scoateți puiul din aragazul lent pe farfurie; mărunțiți, folosind 2 furculițe. Aruncați frunzele de dafin. Întoarceți puiul mărunțit la aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui TocatPui Tocat
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
8
Serviți gumbo în boluri peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GumboGumbo
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Se ornează cu sos de piper și ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Sos FierbinteSos Fierbinte
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 35 m.
Porții10
Scor De Sănătate13
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista