Gulașul bavarez al bunicii Drexler

Gulașul bavarez al bunicii Drexler
Reteta gulașul bavarez al bunicii Drexler este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare din Europa de Est. Această rețetă servește 6 și costă 1,12 USD pe porție. Acest curs principal are 283 calorii, 14g de proteine, și 24g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână usturoi, semințe de mărar, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 33%. Rețete similare sunt Friptură Bavareză, Varză Roșie Bavareză, și Rapsodia Bavareză.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati ceapa si usturoiul in unt topit pana cand ceapa se rumeneste, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Amestecați carnea de porc, maghiranul, ardeiul, sarea, busuiocul, mărarul și pudra de muștar în amestecul de ceapă; gătiți și amestecați până când carnea de porc este doar ușor roz în centru, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
MaghiranMaghiran
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
BusuiocBusuioc
CeapăCeapă
MărarMărar
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
3
Se toarnă aproximativ jumătate din apă peste amestecul de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Carne De PorcCarne De Porc
4
Adăugați varză și smântână; se amestecă. Aduceți amestecul la fierbere și adăugați apa rămasă; gatiti la fierbere pana se ingroasa, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză AcrăVarză Acră
SmântânăSmântână
ApăApă
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista