Guinness, melasă și budincă de ghimbir
Budinca Guinness, melasă și ghimbir necesită aproximativ 6 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 1022 calorii, 17g de proteine, și 49G de grăsime. Pentru $3.56 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 165 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Dacă aveți, mâncând mere, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Rețete similare sunt Budinca de mere melasă, Burete de melasă de ghimbir, și Tarta De Melasă Cu Caș De Ghimbir.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună fructele uscate, ghimbirul, coaja de portocală și sucul și Guinness într-un castron. Acoperiți și lăsați la macerat peste noapte.
Ungeți 2 bazine de budincă de 1,2 litri. Se fierbe un ceainic cu apă. Pentru a vă pregăti vapoarele, puneți un bol sau o farfurie răsturnată în baza a 2 cratițe mari, adânci, suficient de mari pentru a vă ține bazinele de budincă.
Adăugați ingredientele rămase (cu excepția rachiului) în amestecul de fructe și amestecați bine, asigurându-vă că nu există buzunare de făină. Împărțiți între bazinele pregătite și acoperiți cu pergament de copt cu unt și un capac din folie. Cravată cu șir pentru a asigura și de a face un mâner pentru ridicare ușoară.
Așezați budincile pe bolurile sau farfuriile răsturnate în cratițe.
Se toarnă suficientă apă clocotită pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale bazinelor, se acoperă cu un capac etanș și se aburesc timp de 6 ore, completând cu apă, dacă este necesar. Dacă capacele încep să zăngănească pe măsură ce budincile se gătesc, așezați câteva cutii grele deasupra pentru a le ține apăsate. Odată gătite, budincile se pot maturiza până la 1 an într-un loc răcoros și întunecat, așa că dacă mănânci doar unul anul acesta, este bine.
Pentru a servi, reîncălziți într-un abur timp de 1 oră până când se încălzește până la capăt. Flacără cu brandy, dacă doriți, în timp ce o aduceți la masă.