Guaro Sour

Guaro Sour ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 1. O porție conține 16 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sifon club, zahăr, gheață crăpată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 67 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de SippitySup. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Tropical Guaro Bloody Mary, Salată de orez sălbatic fără Gluten cu galbenele, vișine și smântână de caju, și Whisky condimentat acru-amestec acru de casă.
Instrucțiuni
Adăugați pene de zahăr și var pe fundul unui pahar dublu de modă veche sau de dimensiuni similare.Folosiți un amestec de cocktail cu mâner lung sau capătul greșit al lingurii de lemn pentru a zdrobi limele până când sucul este extras și coaja este învinețită.Lăsați toată pulpa, coaja și sucul zaharat în pahar; umpleți paharul pentru a se îngrămădi cu gheață crăpată.
Se toarnă guaro peste gheață; deasupra cu un strop de sifon club, după gust.
Se ornează cu crenguță de mentă; se servește cu un pai pentru agitare și sorbire.Notă: romul alb sau spiritul de trestie cacha Aruba pot fi înlocuite cu guaro.