Guacamole Taquero: Taco-Magazin Guacamole

Guacamole Taquero: Taco-Magazin Guacamole
Guacamole Taquero: Taco-Shop Guacamole ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 54 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 39 de cenți pe porție. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în jurul valorii de 15 minute. 68 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de epazot, sare, avocado mexican Hass și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Guacamole Taquero: Taco-Magazin Guacamole, Guacamole Taquero (Tomatillo Guacamole), și guacamole | cum se face guacamole / guacamole mexican.

Instrucțiuni

1
Puneți mai întâi tomatillos în borcanul blenderului, apoi adăugați epazotul, usturoiul, ceapa, ardeii iute, sucul de lămâie și sarea. Amestecați până când este foarte neted, cel puțin un minut (aveți răbdare; Vezi nota de mai jos). Scoateți carnea de avocado cu o lingură în borcanul blenderului și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
EpazotEpazot
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați puțină apă, dacă este necesar, pentru a obține o textură turnabilă. Condimentează după gust cu chile suplimentar, suc de lămâie și sare și amestecă încă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ardei IuteArdei Iute
ApăApă
SareSare
3
Această salsa are cel mai bun gust în ziua în care este făcută, dar aciditatea din tomatillo o va împiedica să se decoloreze la fel de repede ca majoritatea guacamolelor. Va fi în continuare delicios a doua zi dacă îl păstrați la frigider cu o bucată de folie de plastic presată pe suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
Dientes De AjoDientes De Ajo
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Lăsați-l să ajungă la temperatura camerei înainte de a-l servi.
5
Notă: Amestecarea Tomatillos Încăpățânat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
6
Este nevoie de aproximativ un minut pentru ca lamele borcanului blenderului să prindă tomatillo crud tocat. Odată ce o fac, toate ingredientele vor fi trase spre ele. Aveți răbdare și nu adăugați apă. Dacă tomatillos nu se lichidează după aproximativ un minut, opriți blenderul, îndepărtați-le cu o lingură de lemn și încercați să amestecați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Retipărită cu permisiunea de la Truly Mexican de Roberto Santiba Gross cu JJ Goode, (C) 2011 John Wiley & Sons, Inc.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista