Guacamole Cu Chipsuri De Tortilla Cu Praf De Chimen
Guacamolul cu chipsuri de Tortilla cu praf de chimen este un fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. O porție conține 354 calorii, 3G de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,25 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină și/sau tortilla de porumb, sare kosher, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Guacamole de porumb prăjit cu chipsuri de tortilla parfumate cu chimen (gustare Sud-Vest), Guacamol cu tortilla praf de chimen, și Piept de pui praf de chimen cu sos de Guacamole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți 2 inci ulei de arahide la 360 grade F într-o tigaie cu fața înaltă. Prăjiți tortilele în loturi până se rumenesc și crocante, 3 până la 4 minute.
Se scurge pe prosoape de hârtie și se condimentează imediat cu chimen și sare.
Combinați avocado, ceapa roșie, jalapeno, sucul de lămâie și cilantro într-un bol și amestecați ușor cu o consistență groasă. Condimentează cu sare și piper.
Serviți imediat cu chipsurile de tortilla de chimen.
Fotografie de Kat Teutsch