Guacamole con Ajo Asado, Chile Poblano y Pimiento Rojo

Guacamole con Ajo Asado, Chile Poblano y pimiento Rojo este un fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 71 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați aguacate maduro pelado, pimiento rojo mediano, tortillas de ma inktsz și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cina In Seara Asta: Crema De Chile Poblano (Prăjită Chile Poblano Supa), Cotlete de porc roșii din Chile, stil Cervantes: Chuletas de Serdo en Chile Rojo, Estillo Cervantes, și Vincent Price Sopa Poblano-Supă De Chile Poblano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Precaliente el horno a 45
Pentru pregătirea guacamolului, envuelva los dientes de ajo en papel aluminio y hornelos a 450 por 15 minutos o hasta que estn tiernos. Deja entibiar y retreles la piel. Coloque los ajos en un recipiente mediano y machquelos con un tenedor.
Corte el pimiento y el chile por la mitad a lo largo y pensiona las semillas y membranas. Coloque las mitades de pimiento y chile con la piel hacia arriba en una bandeja de horno forrada con papel aluminio y aplnelas con la mano. Ase pentru 15 minute o hasta que se oscurezcan, volteando frecuentemente. Coloque el pimiento y el chile en una bolsa de plstico con cierre hermtico y cierre. Deja repozar pentru 10 minute. Plelos y pquelos finamente. Aada el pimiento, el chile, la cebolla de verdeo y los 4 ingrediente siguientes (inclusiv El aguacate) al ajo machacado y mezcle bien.
Reduzca la temperatura a 42
Pentru prepararea de tortilla, mezcle los trozos de tortilla, 2 cucharaditas de jugo de lima y 1/4 cucharadita de sal en un recipiente grande, removiendo bien. Roce un poco de aceite en una bandeja de horno y coloque encima las tortilla en una sola capa. Hornee a 425 por 10 minute o hasta que los nachos estn crujientes y ligeramente dorados, volteando una vez. Deja entibiar pentru 5 minute. Sirva cu guacamole.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin ai putea încerca este Dragonette pivnițele Sta. Rita Hills Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
![Dragonette Pivnițe Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Pivnițe Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vremea perfectă în timpul setului, permițând o recoltă puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde și maturarea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de rece a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să se maturizeze încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.