Grătar-Păstrăv Răspândit
Răspândirea păstrăvului la grătar este o fără gluten, fără lactate și primal condiment. Această rețetă servește 8 și costă 4,11 USD pe porție. O porție conține 274 calorii, 36g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți păstrăv la grătar, măsline, foarte ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Păstrăv Afumat Răspândit, Păstrăv Afumat Răspândit, și Afumat-Păstrăv Răspândit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți păstrăvul și rupeți peștele în fulgi mari.
Transferați păstrăvul într-un castron și adăugați maioneza rămasă de lămâie, măslinele tocate și ceapa roșie; condimentează cu sare și piper. Se amestecă răspândirea până când peștele este rupt, dar încă ușor gros.
Se servește cu andive, ridichi, castraveți și flori de conopidă.