Grătar: Gazpacho

Grătar: Gazpacho
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați la grătar: Gazpacho. Această rețetă servește 6 și costă 1,75 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 274 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, castraveți, pâine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este grozav. Încercați Gazpacho cu homar Maine: Gazpacho cu Bogavante, Gazpacho Alb (Gazpacho Blanco), și Grătar: Negimaki pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați mărunt verdeața de scallion și puneți-o deoparte pentru garnitură. Frigeți albii de scallion pe frigarui de bambus sau scobitori. Frigeți căței de usturoi și sferturi de ceapă în același mod. Periați ușor albușurile de scallion, usturoiul și sferturile de ceapă cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și întindeți cărbuni uniform peste grătarul de cărbune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
3
Așezați scallions, usturoi, ceapă, roșii, pâine și ardei pe grătar. Prăjiți scallions, usturoi, ceapă și pâine până se rumenesc frumos, aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte. Grătiți roșiile și ardeii grași până se carbonizează, aproximativ 2 minute pe parte pentru roșii și 4 minute pe parte pentru ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci. Răzuiește cojile carbonizate de pe roșii și ardei cu un cuțit. (Nu vă faceți griji cu privire la eliminarea fiecare ultimul bit.) Miez și semințe ardeii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Curățați usturoiul și puneți-l într-un blender împreună cu albușurile de scallion, ceapa, pâinea prăjită, roșiile, ardeii grași, castraveții, ierburile, oțetul și uleiul de măsline rămas și piureul până se omogenizează. Subțiați gazpacho - ul până la consistența turnabilă cu apă, dacă este necesar și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
GazpachoGazpacho
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Puneți gazpacho-ul la frigider pentru a se răci cel puțin 1 oră, de preferință până la frig. Chiar înainte de servire, corectați condimentul, adăugând sare sau oțet după gust. Pentru a servi, turnați gazpacho-ul în boluri și presărați cu verdele de scallion tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
GazpachoGazpacho
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista