Grătar Ceapa Verde si Sparanghel cu Romesco (Calçots y Esparragos con Romesco)

Grătar Ceapa Verde si Sparanghel cu Romesco (Calçots y Esparragos con Romesco)
Ceapa verde la grătar și sparanghelul cu Romesco (Cal 6croot y Esparragos con Romesco) este un fără gluten, întreg 30 și vegan garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 46 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Ceapa Verde La Gratar Cu Romesco, Felii de cartofi marinați la grătar, ceapă verde și sos Romesco, și Sparanghel Și Sfeclă Cu Maioneză Romesco.

Instrucțiuni

1
Tăiați capetele rădăcinii cepei, păstrând intacte capetele bulbilor; aruncați rădăcinile. Tăiați blaturile astfel încât să rămână aproximativ 4 inci din porțiunea verde superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
2
Gatiti ceapa in apa clocotita 2 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Se scurge și se clătește cu apă rece; se scurge bine și se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Așezați într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Gatiti sparanghelul in apa clocotita timp de 4 minute sau pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Se scurge și se clătește cu apă rece; se scurge bine și se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Așezați într-un alt castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
9
Stropiți 1/2 linguriță de ulei peste ceapă, aruncând pentru a acoperi. Aranjați ceapa într-un strat uniform în tigaie și grătiți timp de 30 de secunde pe fiecare parte sau până când apar semnele grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Transferați ceapa într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
11
Stropiți restul de 1 linguriță de ulei peste sparanghel; aruncați pentru a acoperi. Aranjați sparanghelul într-un strat uniform în tigaie și gătiți timp de 1 minut pe fiecare parte sau până când apar semnele de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Transferați sparanghelul pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
13
Presărați legumele uniform cu sare și piper. Împărțiți uniform între fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 1 1/2 linguriță de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista