Grătar Ceapa Verde si Sparanghel cu Romesco (Calçots y Esparragos con Romesco)

Ceapa verde la grătar și sparanghelul cu Romesco (Cal 6croot y Esparragos con Romesco) este un fără gluten, întreg 30 și vegan garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 46 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Ceapa Verde La Gratar Cu Romesco, Felii de cartofi marinați la grătar, ceapă verde și sos Romesco, și Sparanghel Și Sfeclă Cu Maioneză Romesco.
Instrucțiuni
Tăiați capetele rădăcinii cepei, păstrând intacte capetele bulbilor; aruncați rădăcinile. Tăiați blaturile astfel încât să rămână aproximativ 4 inci din porțiunea verde superioară.
Gatiti ceapa in apa clocotita 2 minute sau pana se inmoaie.
Se scurge și se clătește cu apă rece; se scurge bine și se usucă.
Așezați într-un castron mediu.
Gatiti sparanghelul in apa clocotita timp de 4 minute sau pana cand este crocant.
Se scurge și se clătește cu apă rece; se scurge bine și se usucă.
Așezați într-un alt castron.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Stropiți 1/2 linguriță de ulei peste ceapă, aruncând pentru a acoperi. Aranjați ceapa într-un strat uniform în tigaie și grătiți timp de 30 de secunde pe fiecare parte sau până când apar semnele grătarului.
Transferați ceapa într-un platou.
Stropiți restul de 1 linguriță de ulei peste sparanghel; aruncați pentru a acoperi. Aranjați sparanghelul într-un strat uniform în tigaie și gătiți timp de 1 minut pe fiecare parte sau până când apar semnele de grătar.
Transferați sparanghelul pe platou.
Presărați legumele uniform cu sare și piper. Împărțiți uniform între fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 1 1/2 linguriță de sos.