Grits-și-verde mic dejun coace
Grits-and-Greens mic dejun coace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 76 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 303 calorii. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de piper, grâu de gătit rapid, verdeață simplă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 7 minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Grits ' n Greens, Grits ' n Greens, și Crupe și verdeață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Aduceți sare și 4 căni de apă la fiert într-o cratiță mare la foc mediu-mare; bateți treptat în grâu. Reduceți căldura la mediu și gătiți, amestecând des, 5 până la 7 minute sau până se îngroașă.
Se ia de pe foc și se amestecă brânza și untul.
Bateți împreună jumătate și jumătate, următoarele 2 ingrediente și 2 ouă într-un castron mediu. Se amestecă amestecul jumătate și jumătate în amestecul de grâu. Se amestecă verdeață simplă.
Se toarnă amestecul într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Coaceți la 375 timp de 25 până la 30 de minute sau până când este setat.
Faceți 8 indentări în amestecul de grâu cu spatele unei linguri mari. Rupeți 8 ouă rămase, câte 1 și strecurați 1 ou în fiecare indentare.
Coaceți 12 până la 14 minute sau până când ouăle sunt fierte la gradul dorit de coacere. Acoperiți ușor cu folie de aluminiu și lăsați să stea 10 minute.
Serviți cu sos fierbinte, dacă doriți.