Grit cu trei brânză și crab

Grit cu trei brânză și crab
Grits cu trei brânză și crab este un fel principal care servește 4. O porție conține 733 de calorii, 45 g de proteine și 28 g de grăsime. Pentru 6,12 USD per porție, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, brânză pepper jack, nisip și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și pescatariană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Cu un scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Încercați cotletul de vițel Hunter cu nisip de brânză de sud: Jaegerschnitzel cu nisip de brânză de sud, gumbo peste nisip de creveți și crab și burgeri de crab și creveți cu cartofi prăjiți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul de fructe de mare la fierbere într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Litru (4 Căni) De Stoc De Fructe De Mare1 Litru (4 Căni) De Stoc De Fructe De Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Litru De Stoc De Fructe De MareLitru De Stoc De Fructe De Mare
2
Adăugați nisip, reduceți căldura și gătiți până când nisipul devine moale, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
3
Se ia de pe foc si se adauga untul, ceapa, rosiile, patrunjelul si cele 3 branzeturi. Folosiți lapte pentru a regla textura amestecului de nisip dacă este prea gros. Încorporați ușor carnea de crab și transferați-le în preparatele de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
CrabmeatCrabmeat
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
4
Se ornează cu crenguțe de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio

Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru Crab. Crabul răcit are un gust grozav cu pinot grigio. Crabul cald (mai ales cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay unt sau un Riesling crocant cu fructe. Ai putea încerca Barefoot Bubbly Extra Dry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista