Gratin Penne La Cuptor Cu Șuncă
Gratinul Penne copt cu șuncă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 226 calorii, 13g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați mazăre, șuncă, mozzarella și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cârnați și ciuperci Penne Gratin, Gratin Penne cu cârnați, fenicul și ciuperci, și Penne Coapte.
Instrucțiuni
Solicitați 3 porții de penne cu sos roșu. Preîncălziți cuptorul la 375 F și transferați pastele într-un vas de copt.
Adăugați 1/4 kilogram de șuncă tocată sau prosciutto și 1/2 cană de mazăre congelată. Aruncați bine și acoperiți cu 1 cană mozzarella rasă, 3 linguri parmezan ras și piper negru proaspăt măcinat după gust.
Coaceți până se rumenesc și Bulbuc, aproximativ 20 de minute.