Gratin de mămăligă cu ciuperci și Fontina
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați polenta Gratin cu ciuperci și Fontinan. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 649 calorii, 20g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3 și costă 2,67 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, brânză fontina, sos alfredo de roșii uscate la soare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mămăligă cu Fontinan și ouă, Mămăligă cu Fontinan și spanac, și Cartofi Fontina Gratinati.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Aranjați feliile de mămăligă într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit, permițând feliilor să se suprapună.
Încălziți o tigaie antiaderentă medie acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci; gatiti 2 minute, amestecand frecvent. Se amestecă usturoiul și sarea. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți 2 minute. Se amestecă sosul Alfredo și busuiocul.
Se amestecă uniform amestecul de ciuperci peste mămăligă. Se acoperă cu brânză.
Coaceți la 500 timp de 7 minute sau până când se încălzește bine.