Gratin de mere, cartofi și ceapă

Gratin de mere, cartofi și ceapă
Gratinul de mere, cartofi și ceapă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,5 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 363 calorii. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, zahăr, cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Rețete similare sunt Gratin De Mere, Cartofi Și Ceapă, Gratin De Cartofi Cu Ceapă, și Gratin De Cartofi Și Ceapă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Unt 13x9x2-inch sticlă sau vas de copt ceramic. Topiți 6 linguri de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Se adauga ceapa, cimbru, si 2 lingurite sare; saut pana cand ceapa devine translucida, aproximativ 10 minute. Creșteți căldura până la mediu-mare; saut-ul până când ceapa este fragedă și începe să se coloreze, cu aproximativ 8 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
CimbruCimbru
SareSare
3
Se ia de pe foc.
4
Adăugați restul de 6 linguri de unt, 2/3 cană de apă, vin și zahăr în tigaie; amestecați și rotiți tigaia pentru a combina. Aduceți la fierbere. Se răcește amestecul de ceapă până la călduț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
ZahărZahăr
ApăApă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Combinați cartofii, merele, restul de 2 lingurițe de sare și amestecul de ceapă într-un castron mare; aruncați ușor pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MărMăr
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Transferați în vasul de copt pregătit, răspândind uniform. Acoperiți vasul cu hârtie pergament, apoi acoperiți cu folie, cu partea strălucitoare în jos.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Coaceți gratinul până când cartofii sunt fragede, aproximativ 55 de minute. Descoperiți și coaceți până când maro-urile și sucurile se bulează gros, cu aproximativ 20 de minute mai mult. (Se poate face cu 6 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lăsați să stea descoperit la temperatura camerei. Reîncălziți, acoperit lejer cu folie, în cuptorul de 300 de litri F timp de 20 de minute.)
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
9
Lăsați gratinul să stea cu 15 minute înainte de servire.
1
Acest gratin este neobișnuit pentru că nu are smântână sau brânză — lăsând aromele minunate de sezon ale produselor să strălucească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
CremăCremă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista