Gratin de cartofi cu brânză de capră și usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de cartofi cu brânză de capră și usturoi. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 159 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 9 și costă 78 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână piper, lapte, brânză de capră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Gratin de cartofi cu brânză de capră și usturoi, Gratin de cartofi cu usturoi cu brânză de capră, și Gratin de cartofi cu brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați 2 linguri jumătate și jumătate cu făină într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Adăugați restul de jumătate și jumătate, brânză și următoarele 5 ingrediente (brânză prin usturoi), amestecând cu o măturică. Aranjați jumătate din feliile de cartofi într-un singur strat într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Se toarnă jumătate din amestecul de lapte peste felii de cartofi, amestecând amestecul de lapte imediat înainte de adăugare. Repetați procedura cu feliile de cartofi rămase și amestecul de lapte.
Coaceți la 400 timp de 1 oră și 10 minute sau până când cartofii sunt fragezi și se rumenesc.