Gratar New York benzi friptură cu Salsa Verde

Gratar New York benzi friptură cu Salsa Verde este un fără lactate felul principal. Pentru $6.14 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 685 calorii, 78g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 1. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână pătrunjel cu frunze plate, friptură de vită, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 93%. Rețete similare includ Gratar New York benzi friptură cu Salsa Verde, Friptură la grătar din New York cu Salsan prăjit la foc și ciuperci la grătar și sparanghel, și Friptură la grătar din New York cu sos de friptură de bere și melasă.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul pentru gătit. Dacă utilizați un grătar cu cărbune, deschideți orificiile de ventilație de pe fundul grătarului.
Puneți împreună pesmet, oțet, capere, usturoi, pastă de hamsii și muștar folosind un mortar și pistil (sau Vezi nota bucătarilor, mai jos).
Adăugați pătrunjel, ulei și sare și piper după gust și amestecați până se combină bine. Se amestecă în apă.
Se usucă friptura și se condimentează pe ambele părți cu sare și piper. Când focul este fierbinte (vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului timp de 1 până la 2 secunde), grătar friptură pe grătar ușor uns, neacoperit, întorcându-se o dată, aproximativ 10 minute în total pentru mediu-rar.
Lăsați să stea în picioare10 minute.
Se amestecă sosul și se servește cu friptură.
* De asemenea, numit "Kansas City" sau "Ambasador" friptură.
* Sosul poate fi, de asemenea, bătut împreună într-un castron mic. Tocăm și zdrobim usturoiul într-o pastă cu un vârf de sare înainte de a adăuga în castron.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este GEN5 Merlot. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![GEN5 Merlot]()
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Cea mai bună cumpărare din 2019