Gratar Chipotle Chorizo Pui Cârnați & Creveți Kabobs

Gratar Chipotle Chorizo Pui Cârnați & Creveți Kabobs
Nevoie de o curs principal fără lactate? Cârnați de pui Chipotle Chorizo la grătar și Kabobs de creveți ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 695 calorii, 37g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $5.19 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 175 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cuscusul de șofran, ardeiul portocaliu, ananasul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 89%. Încercați Gratar Chipotle Chorizo Pui Cârnați & Creveți Kabobs, Creveți la grătar și cârnați Kabobs, și Pui creol la grătar și cârnați Kabobs pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele în robotul de bucătărie. Puree până la fin. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Cuscus de șofran: înveliți o tigaie cu sos mediu cu ulei de măsline și sotati cuscusul israelian și ceapa albă la foc mediu timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus IsraelianCuscus Israelian
Ceapă AlbăCeapă Albă
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CuscusCuscus
șofranșofran
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se adaugă șofranul, se sotează încă 2 minute. Coborâți focul și adăugați vinul alb. Adăugați încet apa clocotită. Acoperiți și gătiți timp de 12 minute sau până când cuscusul este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
CuscusCuscus
șofranșofran
ApăApă
4
Combinați ulei de măsline, ardei verzi, roșii și portocalii. Înveliți bine legumele și pre-grătiți timp de 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper PortocaliuPiper Portocaliu
LegumeLegume
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Asamblați frigarui; glisați o bucată de cârnați de pui Chipotle Chorizo în frescă, urmată de ananas, ardei verde, creveți, ardei portocaliu, dovlecei și ardei roșu. Repetați modelul până când frigăruia este plină. Marinați în marinată de var, la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De PuiCârnați De Pui
Piper PortocaliuPiper Portocaliu
Ardei GrasArdei Gras
Ardei RoșuArdei Roșu
AnanasAnanas
Ulei De PiperUlei De Piper
MarinadaMarinada
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
CrevețiCreveți
VarVar
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
6
Grătiți la o flacără medie mare, folosiți o perie de patiserie pentru a unge frigarui cu orice marinată gratuită de var. Grătiți 5 - 7 minute pe fiecare parte sau până când creveții devin Opaci la culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CrevețiCreveți
VarVar
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
FrigaruiFrigarui
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Ingrediente

1(poate fi sau trece)3 linguri de unt nesarat, taiate in 6 bucati3 linguri de unt nesarat, taiate in 6 bucati340Nuci de orice fel (tocate)pachet al fresco Citroen Chipotle chorizo cârnați de pui, felii pe părtinire 1/2 inch grosimepachet al fresco Citroen Chipotle chorizo cârnați de pui, felii pe părtinire 1/2 inch grosime2(iarnă)busuioc rupt sau tocat (10 până la 12 frunze)busuioc rupt sau tocat (10 până la 12 frunze)5cuișoareusturoi, proaspătusturoi, proaspăt1mariardei verde, tăiat în bucăți de 1 inchardei verde, tăiat în bucăți de 1 inch0(poate fi sau trece)chimen măcinatchimen măcinat340Nuci de orice fel (tocate)Cuscus israelianCuscus israelian1ardei jalapeno, proaspăt, însămânțat și tăiat în bucățiardei jalapeno, proaspăt, însămânțat și tăiat în bucăți2limes, proaspete, suc ambele, grătar unullimes, proaspete, suc ambele, grătar unul6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăMarinada De VarMarinada De Var1coaja de var rasă - & rezervată pentru garnitura finalăcoaja de var rasă - & rezervată pentru garnitura finală2(iarnă)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1maripiper portocaliu, tăiat în bucăți de 1 inchpiper portocaliu, tăiat în bucăți de 1 inch2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriananas, bucăți proaspete, de 1 inchananas, bucăți proaspete, de 1 inch1mariardei roșu, tăiat în bucăți de 1 inchardei roșu, tăiat în bucăți de 1 inch11 kilogram de dovlecel,șofranșofran6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăCuscus ȘofranCuscus Șofran0(poate fi sau trece)(tub mare)(tub mare)454Nuci de orice fel (tocate)creveți, deveinedcreveți, deveined0(poate fi sau trece)1 cutie de 8 uncii coji de cannelloni (12 coji), înmuiate în apă caldă timp de 2 minute1 cutie de 8 uncii coji de cannelloni (12 coji), înmuiate în apă caldă timp de 2 minute2(poate fi sau trece)turbinado zahărturbinado zahăr7696 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriapă fierbinteapă fierbinte1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapa alba, cubulete 1/4 inchceapa alba, cubulete 1/4 inch1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).1micizucchini, tăiați 1/2 felii de diametruzucchini, tăiați 1/2 felii de diametru

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Revista