Granola-Mere Coapte Cu Ghimbir
Granola-ghimbir mere coapte ar putea fi doar desert pe care il cautati. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 290 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de ghimbir cristalizat, scorțișoară măcinată, mere jonagold și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Mere coapte cu Granola, Mere la cuptor cu microunde cu Granola pentru doi, și Mere la cuptor cu microunde cu Granola.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Tăiați merele în jumătate, tăind tulpina și capetele inferioare. Scoateți miezul și pulpa, lăsând o coajă de 3/4 inch.
Tăiați aproximativ 1/4 inch din partea opusă a mărului, formând o bază plană.
Se amestecă împreună barele de granola zdrobite și următoarele 4 ingrediente. Se amestecă amestecul în cochilii de mere, apăsând pentru a împacheta ușor. Aranjați merele într-o tigaie de 13 x 9 inci.
Se toarnă cidru în jurul merelor în tigaie.
Coaceți la 375 timp de 25 până la 45 de minute sau până când merele sunt fragede, ungând de două ori cu sucuri de tigaie.
Așezați merele pe o farfurie de servire.
Adăugați conserve în sucurile de tigaie și gătiți, la foc mediu-mare, amestecând continuu, 5 până la 6 minute sau până se îngroașă.
Serviți merele cu sos cald și iaurt grecesc.
Pere coapte: înlocuiți 4 pere Bosc cu mere. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.
Notă: timpii de coacere vor varia foarte mult datorită maturității fructelor. Începeți testarea pentru coacere introducând o culegere de lemn direct în fructe (nu amestec de granola) după 25 de minute de coacere. O culegere de lemn ar trebui să poată străpunge ușor fructele cu doar puțină rezistență. Gătitul excesiv va duce la pierderea formei naturale a fructelor și la devenirea moale. Doar în scopuri de testare, am folosit bare de Granola crocante Nature Valley Oats 'n Honey.