Granola-ghimbir mere coapte ar putea fi doar desert pe care il cautati. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 290 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de ghimbir cristalizat, scorțișoară măcinată, mere jonagold și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Mere coapte cu Granola, Mere la cuptor cu microunde cu Granola pentru doi, și Mere la cuptor cu microunde cu Granola.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Tăiați merele în jumătate, tăind tulpina și capetele inferioare. Scoateți miezul și pulpa, lăsând o coajă de 3/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
3
Tăiați aproximativ 1/4 inch din partea opusă a mărului, formând o bază plană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Baza
4
Se amestecă împreună barele de granola zdrobite și următoarele 4 ingrediente. Se amestecă amestecul în cochilii de mere, apăsând pentru a împacheta ușor. Aranjați merele într-o tigaie de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi
Măr
Coji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se toarnă cidru în jurul merelor în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Cidru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți la 375 timp de 25 până la 45 de minute sau până când merele sunt fragede, ungând de două ori cu sucuri de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
7
Așezați merele pe o farfurie de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
8
Adăugați conserve în sucurile de tigaie și gătiți, la foc mediu-mare, amestecând continuu, 5 până la 6 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conservă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Serviți merele cu sos cald și iaurt grecesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt Grecesc
Măr
Sos
10
Granola-Ghimbir
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi
Ghimbir
11
Pere coapte: înlocuiți 4 pere Bosc cu mere. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Măr
12
Notă: timpii de coacere vor varia foarte mult datorită maturității fructelor. Începeți testarea pentru coacere introducând o culegere de lemn direct în fructe (nu amestec de granola) după 25 de minute de coacere. O culegere de lemn ar trebui să poată străpunge ușor fructele cu doar puțină rezistență. Gătitul excesiv va duce la pierderea formei naturale a fructelor și la devenirea moale. Doar în scopuri de testare, am folosit bare de Granola crocante Nature Valley Oats 'n Honey.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi