Granite de struguri roșii și verzi cu Muscat și struguri congelați cu zahăr
Granitele de struguri roșii și verzi cu Muscat și struguri congelați cu zahăr este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan desert. Această rețetă face 6 porții cu 246 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți vin muscat, struguri, zahăr suplimentar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort Dulce De Vin Muscat Cu Struguri, Cappuccino Granitas, dulciuri congelate fără zahăr cu un buzz, și Cremă franceză cu struguri îndulciți.
Instrucțiuni
Combinați 2/3 cană de apă și 2/3 cană de zahăr într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul. Se fierbe 1 minut. Sirop rece. Se amestecă sucul de lămâie.
Puree struguri verzi și jumătate de sirop de lămâie în blender (vor rămâne niște bucăți de coajă de struguri).
Transferați în tigaie metalică de 13x9x2 inci. Puree struguri roșii și sirop de lămâie rămas în blender.
Transferați într-o altă tigaie metalică de 13x9x2 inci. Înghețați 1 oră. Se amestecă cu furculița la fiecare oră până se îngheață, aproximativ 4 ore.
Între timp, înmuiați ciorchinii de struguri în 2 linguri de vin Muscat pentru a se umezi, apoi înmuiați strugurii în zahăr pentru a acoperi.
Puneți strugurii pe tava mică și congelați până la îngheț, aproximativ 4 ore. (Granitele și strugurii pot fi făcute cu 1 zi înainte. Se acoperă separat și se păstrează înghețat.)
Folosind furculita, racla granitas jos lungime de tigaie, formând fulgi de gheață.
Se toarnă 2 linguri de vin Muscat în fiecare din cele 6 pahare largi. Împărțiți granita de struguri verzi în mod egal între pahare. Lingurați granita de struguri roșii alături de granita de struguri verzi în fiecare pahar.
Garnisiți fiecare cu ciorchine de struguri zahăr și serviți.