Granita Espresso cu frisca
Granita Espresso cu frisca este un fără gluten rețetă cu 12 porții. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 212 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. 18 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de zahăr granulat, zahăr de cofetărie, crenguțe de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 13%. Rețete similare includ Granita Espresso cu frisca, Prăjituri de lavă cu ciocolată-Espresso cu frișcă Espresso, și Granita de capsuni cu frisca.
Instrucțiuni
Într-un vas de copt din sticlă de 13 x 9 inci, turnați cu grijă espresso fierbinte și amestecați zahărul granulat până se dizolvă complet.
Așezați vasul în congelator și la fiecare oră, răzuiți amestecul cu o furculiță mare pentru a crea textura granitei. Granita va avea nevoie de aproximativ cinci ore pentru a îngheța complet. Prima dată când răzuiești, granita nu va fi înghețată solidă. Doriți să începeți răzuirea în timp ce este încă noroios, astfel încât textura granitei să fie uniformă pe tot parcursul.
Chiar înainte de servire, faceți frisca. Într-un castron mare, folosind un mixer electric cu un accesoriu pentru bici, bateți smântâna grea până la vârfuri moi.
Adăugați extractul de vanilie și zahărul cofetarilor și continuați să bateți până la vârfuri tari.
Aliniați 12 flauturi de șampanie din sticlă.
Așezați 1 lingură de granita în fundul fiecărui pahar. Folosind o lingură diferită, întindeți un strat de frișcă. Continuați să stratificați granita și frișca, terminând cu frișca.
Presărați ciocolată deasupra fiecărui pahar.
Se ornează cu o crenguță de mentă.