Granita Espresso cu frisca

Granita Espresso cu frisca
Granita Espresso cu frisca este un fără gluten rețetă cu 12 porții. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 212 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. 18 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de zahăr granulat, zahăr de cofetărie, crenguțe de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 13%. Rețete similare includ Granita Espresso cu frisca, Prăjituri de lavă cu ciocolată-Espresso cu frișcă Espresso, și Granita de capsuni cu frisca.

Instrucțiuni

1
Într-un vas de copt din sticlă de 13 x 9 inci, turnați cu grijă espresso fierbinte și amestecați zahărul granulat până se dizolvă complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Așezați vasul în congelator și la fiecare oră, răzuiți amestecul cu o furculiță mare pentru a crea textura granitei. Granita va avea nevoie de aproximativ cinci ore pentru a îngheța complet. Prima dată când răzuiești, granita nu va fi înghețată solidă. Doriți să începeți răzuirea în timp ce este încă noroios, astfel încât textura granitei să fie uniformă pe tot parcursul.
3
Chiar înainte de servire, faceți frisca. Într-un castron mare, folosind un mixer electric cu un accesoriu pentru bici, bateți smântâna grea până la vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați extractul de vanilie și zahărul cofetarilor și continuați să bateți până la vârfuri tari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
5
Aliniați 12 flauturi de șampanie din sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi)Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi)
6
Așezați 1 lingură de granita în fundul fiecărui pahar. Folosind o lingură diferită, întindeți un strat de frișcă. Continuați să stratificați granita și frișca, terminând cu frișca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Presărați ciocolată deasupra fiecărui pahar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
8
Se ornează cu o crenguță de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
9
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista