Gogoși Cu Lapte Bătut La Cuptor

Gogoși Cu Lapte Bătut La Cuptor
Gogoși de lapte bătut ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 139 calorii. Această rețetă vegetariană servește 14 și costă 26 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 16 minute. Mergeți la magazin și ridicați miere, făină, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Gogoși coapte cu zară și scorțișoară, Zară la cuptor și gogoși cu ciocolată dublă, și Gogoși de dovleac cu lapte de unt la cuptor cu glazură fierbinte de cacao pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți ușor o tigaie pentru gogoși cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Combinați făinurile și următoarele 4 ingrediente (prin sare) într-un castron mare, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Combinați zeama, ouăle, mierea, untul și vanilia, amestecând bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
VanilieVanilie
UntUnt
MiereMiere
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Adăugați amestecul de zară în amestecul de făină; bateți doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Puneți aluatul în tigăi de gogoși, umplând două treimi pline.
7
Coaceți în mijlocul cuptorului până când gogoșile revin la atingere și sunt aurii pe fund (aproximativ 8 minute).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lăsați să se răcească ușor în tigaie (aproximativ 4 minute); se dovedește. Înveliți cu toppinguri (vezi ideile, mai jos), dacă doriți.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Combinați 2 linguri de suc proaspăt de lămâie și 1 1/2 căni de zahăr pudră, amestecând bine cu un bici. Înmuiați 1 parte a gogoșilor răcite în glazură; lăsați să se răcească pe un raft, glazurat în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Calorii 191
1
Topiți 6 uncii de ciocolată dulce-amăruie într-un castron în cuptor cu microunde pana se omogenizeaza. Scufundați blaturile de gogoși în ciocolată și așezați ciocolata cu fața în sus pe un raft pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Dulce-amarăCiocolată Dulce-amară
CiocolataCiocolata
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
2
Se presară cu 1/2 cană de alune tocate; lăsați să stea aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
3
Calorii 232
1
Topiți 4 uncii (1 cană) ciocolată dulce-amăruie în cuptorul cu microunde până se omogenizează. Umpleți o sticlă mică de stoarcere sau o pungă de plastic cu fermoar (tăiați o gaură mică în 1 colț de pungă) cu ciocolată topită; pipă ciocolată pe blaturi de gogoși. Se răcește gogoșile până se instalează ciocolata (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Dulce-amarăCiocolată Dulce-amară
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
2
Calorii 184
1
Combinați 1/4 cană scorțișoară măcinată și 1/4 cană zahăr. În timp ce este încă cald, acoperiți gogoșile în zahăr; lăsați să se răcească pe raft, cu partea acoperită cu zahăr în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
ZahărZahăr
2
Calorii 155
DificultateMediu
Gata În16 m.
Porții14
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista