Gnocchi verzi cu Caduta di Formaggio
Gnocchi verzi cu Caduta di Formaggio ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 273 calorii, 11g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți rețetă gnocchi, gorgonzola, grappa și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Bruschetta Di Formaggio, Rețetă De Gnocchi De Măsline Verzi, și Ricotta-Gnocchi De Ceapă Verde.
Instrucțiuni
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, amestecați Gorgonzola și untul până se omogenizează.
Adăugați grappa și fierbeți 4 minute.
Puneți gnocchi în apă și gătiți la fierbere mică până când plutesc.
Se scurge bine și se aruncă în tigaie. Aruncați la foc mediu, adăugați Asiago și arpagic, turnați în bolul încălzit și serviți.