Gnocchi Parizieni

Gnocchi Parizieni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Gnocchi parizieni. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 564 calorii. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 294 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, sare kosher, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Suflet De Gnocchi Parizian 4, Gnocchi Parizian De Dovleac, și Gnocchi parizieni cu roșii Cherry prăjite, porumb și dovlecei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa, untul și sarea la fiert într-o cratiță medie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați făină dintr-o dată și amestecați cu o lingură de lemn până se formează un aluat neted. Reduceți căldura la mediu-scăzut și continuați să amestecați, bătând aluatul cu forță și rapid pentru a preveni lipirea de oală. Continuați să gătiți până când aluatul se îndepărtează de părțile laterale ale oalei lăsând un strat subțire și se aburește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Pentru a termina cu Stand
1
Transferați aluatul fierbinte în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru palete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați muștar și brânză și bateți la viteză medie-mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3
Adăugați ouă pe rând, permițând aluatului să încorporeze complet oul înainte de a adăuga următorul. Când s-a adăugat oul final, adăugați ierburi și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Transferați amestecul într-o pungă cu fermoar de dimensiuni de galon sau într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de 1/2 inch. Continuați cu Pasul
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
1
Scoateți oala de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați muștar și brânză și bateți cu lingura de lemn până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
3
Adăugați ouă pe rând, bătând energic cu fiecare adăugare pentru a preveni coagularea ouălor și permițând aluatului să încorporeze complet oul înainte de a adăuga următorul. Când s-a adăugat oul final, adăugați ierburi și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Transferați amestecul într-o pungă cu fermoar de dimensiuni de galon sau într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de 1/2 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
5
Lăsați amestecul să se odihnească 15 până la 25 de minute la temperatura camerei. Între timp, aduceți o oală mare cu apă sărată la foc mic și aveți o foaie de copt cu margini. Dacă utilizați o pungă cu fermoar, tăiați o deschidere de 1/2 inch într-un colț. Ținând punga peste apa clocotită, stoarceți amestecul din pungă, tăindu-l cu un cuțit de tăiat în lungimi de 1 inch și lăsându-i să cadă direct în apa care fierbe. Continuați să tăiați cât mai multe într-un minut, apoi opriți-vă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Când toți gnocchi au plutit în vârf, continuați să gătiți până când gnocchi sunt complet gătite în centru, cu aproximativ 3 minute mai mult. Ridicați gnocchi cu o strecurătoare cu plasă fină sau un păianjen metalic și transferați pe foaia de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Stropiți cu puțin ulei de măsline și aruncați pentru a acoperi. Repetați cu aluatul rămas. Gnocchi răciți pot fi refrigerați până când sunt gata să continue gătitul fie în Gnocchi parizieni cu roșii cherry prăjite, porumb și dovlecel, fie în gnocchi parizieni souffl circulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
GnocchiGnocchi
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista