Gnocchi de dovlecei de ghindă cu salvie parmezană Beurre Blanc
Ghindă Squash Gnocchi cu parmezan salvie Beurre Blanc este o rețetă mediteraneană care servește 8. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 222 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Un amestec de făină, sare, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 30%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pesto de varză de salvie cu dovleac de ghindă prăjită cu parmezan, Gnocchi cu salvie, unt și parmezan, și Gnocchi parmezan cu unt de salvie.
Instrucțiuni
1
Folosiți un cuțit pentru a perfora dovleacul de ghindă cu mai multe fante. Gatiti la cuptorul cu microunde timp de 10 minute. Răsturnați carnea într-un castron. Se amestecă usturoiul, 1/2 linguriță sare, ou și făină integrală de grâu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida
Acorn Squash
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați făina albă în cantități mici și amestecați până obțineți un aluat lipicios cu o textură ușor de gestionat. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și rulați în frânghii subțiri. Feliați aluatul în gnocchi de dimensiuni sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Gnocchi
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Aduceți apa cu 1 lingură de sare la fiert într-o oală mare; adăugați gnocchi în apa clocotită pe rând, până când plutesc toate în partea de sus; scoateți cu o lingură cu fante într-un castron mare; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gnocchi
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
4
Aruncați toate, cu excepția a 1 1/2 căni de apă din oală și reveniți la foc; adăugați cubul de bouillon, berea, salvia și piperul și aduceți la fierbere; continuați să fierbeți până când amestecul se reduce la aproximativ jumătate din volumul inițial, aproximativ 15 minute; reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon Cube
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Bateți cuburile de unt în amestec, pe rând, până când toate sunt topite în lichid; întoarceți imediat gnocchiul în amestec, opriți focul și amestecați parmezanul. Acoperiți oala și lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Gnocchi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate