Globi Oculari Umpluți Cu Brânză

Globi Oculari Umpluți Cu Brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați globii oculari plini de brânză. O porție conține 65 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 48. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pesmet, măsline, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Bombe Cu Brânză ~ Biscuiți Umpluți Cu Brânză, Brânză umplut trei role cina brânză, și Monstru Ochi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375 buc. F. Se pulverizează 2 tigăi (15x10x1-inch) cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați carnea de vită, pesmetul, sarea, piperul și ouăle. Formați în bile de 48 (1 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PesmetPesmet
PiperPiper
Carne De VităCarne De Vită
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Așezați în tigăi.
3
Tăiați fiecare băț de brânză în 6 bucăți. Apăsați ușor o bucată de brânză în fiecare chiftelă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
BrânzăBrânză
4
Coaceți descoperit 20 până la 25 de minute sau până când chiftelele sunt bine gătite și nu mai sunt roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Așezați felia de măsline peste brânză pe fiecare chiftelă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
BrânzăBrânză
MăslineMăsline
6
Se servește cu sos marinara cald pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos MarinaraSos Marinara

Echipamente

DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista